Care sunt cele mai scumpe stațiuni de la mare în vacanța de 1 Mai. Corina Martin, FPIOR: Evenimentele vor atrage peste 75.000 de turiști. Mamaia, abia pe locul al treilea în topul prețurilor (VIDEO)

Care sunt cele mai scumpe stațiuni de la mare în vacanța de 1 Mai. Corina Martin, FPIOR: Evenimentele vor atrage peste 75.000 de turiști. Mamaia, abia pe locul al treilea în topul prețurilor (VIDEO)

Evenimentele de pe litoral din minivcanța de 1 Mai vor aduce la mare peste 75.000 de turiști, a declarat Corina Martin, secretar general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru.

Corina Martin (FPIOR), pe B1 TV, despre minivacanța de 1 Mai și oferta de pe litoral

A venit momentul „revanșei” pentru Mamaia, spune Corina Martin, care a oferit detalii despre evenimentele din acest weekend de pe litoral.

„Mamaia nu vine după un sezon prea grozav, este momentul acum să ne luăm revanșa. Trebuie să ne amintim, totuși, că a fost un an în care, așa cum ne și așteptam noi, specialiștii, românii au ales mai mult destinații externe (…). Suntem în 2023 și am anunțat ieri un val întreg de evenimente care o să atragă la mare în acest weekend, care începe de joi, atenție, peste 75.000 de turiști. Spun asta pentru că am reunit ieri toți reprezentanții stațiunilor, colegii noștri din federație, care au dat cifre foarte bune pentru stațiunile lor (…). Din Mamaia Nord și până la Vama Veche, litoralul va avea o deschidere în forță din această dată pentru acest sezon”, a declarat Corina Martin.

Cât despre variante de cazare, secretarul general al FPIOR a spus: „Surpriza este că Mamaia este de-abia pe locul al treilea în topul prețurilor, pentru că pe primul loc se clasează pentru prima oară Costinești, pentru acest weekend, ne referim la acest weekend. Este vorba de acel festival despre care vă vorbeam, «Beach, Please!», care atrage, desigur, o capacitate deja ocupată integral în stațiunea Costinești, evident că tarifele au crescut”.

„Pe locul 2 vine stațiunea Venus, acolo ne putem caza în hoteluri all inclusive, este și normal ca prețul să fie mai mare. De abia pe locul al treilea ajungem la Mamaia, undeva cu prețuri care pornesc de la 150 de RON de persoană pentru hoteluri de trei stele, cazare cu mic dejun. Costineștiul, undeva la 350 de lei pentru o cameră, de această dată, preț de pornire”, a adăugat Corina Martin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`