Care sunt cele mai ieftine orașe din Europa? Destinații perfecte pentru cei care își doresc o vacanță de vis

Care sunt cele mai ieftine orașe din Europa? Destinații perfecte pentru cei care își doresc o vacanță de vis
sursă foto: captură YT

Din ce în ce mai mulți dintre noi observăm faptul că, în ultimul timp, costul vieții este din ce în ce mai ridicat. Chiar și așa, există în Europa multe orașe ce merită vizitate și care nu necesită costuri semnificative.

Praga, capitala Cehiei, este cunoscută pentru prețurile accesibile

Praga este un oraș care are un cost de trai foarte. Acest oraș este celebru printre turiști, nu doar pentru vacanțe, ci și pentru cei care vor să înceapă o nouă viață, potrivit click.ro. 

Sofia, Bulgaria, are prețuri accesibile la mâncare

Un alt oraș accesibil și relativ aproape de România este Sofia. Deși nu este la fel de cunoscută ca Praga, capitala Bulgariei oferă costuri de trai la fel de reduse. Cei care aleg să se mute aici se vor bucura de prețuri accesibile la facturi și mâncare.

Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orașe de pe continent

Unul dintre orașele vestice ce merită vizitate este Lisabona, cunoscută pentru prețurile sale modeste. Capitala Portugaliei are prețuri foarte mici în ceea ce privește cazările.

Varșovia oferă o experiență de lux la un preț foarte mic

Un alt oraș în apropiere de România este capitala Poloniei, Varșovia, care oferă turiștilor o experiență de lux la prețuri foarte modeste.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Ce părere are despre România un italian stabilit în Sibu? „Au încercat să mă trateze acolo ca un sclav”
23:04 - De ce nu se dă mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur. Explicația lui Raed Arafat
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”