Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România

Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
Sursa Foto: Flickr.com

Deși este toamnă, iar sezonul concediilor s-a dus, încă există multe locuri ce pot fi vizitate în această perioadă. Astfel, acestea sunt variante perfecte pentru cei care nu au putut să își ia concediu pe timp de vară sau care vor să se bucure de o mică relaxare.

Ce locuri sunt recomandate a fi vizitate toamna

Există câteva destinații care sunt recomandate a fi vizitate toamna, deoarece acolo este vremea perfectă în această perioadă. Zonele turistice recomandate sunt insulele Maldive, Lake Como – Italia, Seychelles, Grecia și Portugalia, conform click.ro.

Un alt bonus al acestor locații este faptul că sunt frecventate și de vedere, care și-au cumpărat proprietăți în aceste locații. Astfel, există șansa de a vă întâlni cu actorii sau artiștii preferați

De ce Maldive este o destinație foarte căutată pentru luna de miere

Insulele Maldive sunt foarte cunoscute printre tinerii proaspăt căsătoriți, care vor să își petreacă luna de miere într-o destinație exotică. Turiștii pot experimenta tradițiile locale, cum ar fi dansurile, arta și muzica tradiționale. De asemenea, vizitatorii insulelor au ocazia să descopere bucătăria maldiveană, bogată în fructe de mare proaspete și condimente exotice.

Lacul Como este una dintre cele mai romantice destinații din Europa

Lacul Como este una dintre cele mai pitorești și mai romantice destinații turistice nu doar din Italia sau din Europa, ci și din întreaga lume. Este un loc plin de istorie și peisaje care îți taie răsuflarea. Turiștii se pot bucura de arhitectura impresionantă, grădinile luxuriante somptuoase, peisajele absolut incredibile sau restaurante Michelin.

Aici au reședința o mulțime de celebrități cunoscute la nivel mindial. Cele mai celebre nume sunt cele ale actorului George Clooney, cântărețului Sting și deținătorului imperiului Virgin Group, Sir Richard Branson.

Seychelles este o destinație de vis pentru cei care caută liniște

Seychelles este un arhipelag unic situat în Oceanul Indian și totodată, un adevărat paradis atât pentru iubitorii de natură, cât și pentru cei pasionați de călătorii. Acesta reunește un grup de 115 insule și este renumit pentru frumusețea și liniștea sa neatinsă.

Grecia este o destinație perfectă pentru toamnă

Grecia rămâne o destinație de top chiar și toamna, datorită temperaturilor perfecte din această perioadă. Creta, cea mai mare insulă elenă, este o destinație ideală petnru cei care doresc să descopere situri arheologice, plaje uimitoare, drumeții spectaculoase și crame misterioase.

Rodos, altă destinație perfectă pentru toamna târziu, se mândrește cu Colosul din Rodos, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, și cu orașul vechi medieval, care a fost declarat Patrimoniu Mondial.

Portugalia este o destinație ideală pentru iubitorii de plaje

Portugalia este una dintre cele mai potrivite destinații turistice pentru gurmanzi, care se pot delecta cu hamsii proaspete la cod sarat și creveți la grătar sau fructele de mare. Portugalia este unul dintre cele mai bune locuri pentru iubitorii de plajă să se bucure de o vacanță. Pe lângă plajele minunate, oferă, de asemenea, o mulțime de soare și alte atracții culturale. Aceasta include castele frumoase, situri incluse în patrimoniul UNESCO și o istorie bogată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece
19:55 - Rodri ar urma să rateze tot sezonul după accidentarea din meciul cu Arsenal. Verdict sumbru din partea medicilor spanioli
19:55 - Situație tensionată în Dâmbovița. Un manager a fost luat în bătaie de două tinere pe care le-a prins la furat
19:38 - Cu cât va crește, de fapt, pensia de la 1 ianuarie 2025. Iată câți bani va primi, în plus, un pensionar care acum are un venit de 2.600 de lei