Care sunt cele două mirosuri de care se tem păianjenii / Remedii naturale care alungă insectele din casă

Care sunt cele două mirosuri de care se tem păianjenii / Remedii naturale care alungă insectele din casă
Sursa foto: Pixabay

Mai ales în casele la curte, păianjenii pot fi o problemă reală, însă există două moduri eficiente care pot înlătura insectele din locuință, într-un mod natural. Acești oaspeți neplăcuți se tem de unele mirosuri, potrivit dcnews.ro.

Mirosurile care îndepărtează păianjenii din locuință

Primul lucru pe care păianjenii îl urăsc este mirosul de citrice. O soluție simplă de suc de citrice și apă va ține insectele departe de casă.

Sucul proaspăt stors de la o lămâie se toană într-o sticlă cu pulverizator, iar alături de acesta se adaugă apă de la robinet. Mai apoi, soluția trebuie pulverizată cu generozitate în locuri predispuse atacului păianjenilor.

De asemenea, poți șterge și pervazurile ferestrelor cu coajă de citrice pentru a respinge complet oaspeții nedoriți din casă. În plus, soluția este non-toxică, așa că nu dăunează animalelor de companie. De asemenea, această soluție cu parfum de citrice va parfuma casa, scrie sursa citată.

Un alt miros care alungă păianjenii este menta. Aplică ulei esențial de mentă în toată casa. Picură ulei de mentă în crăpături sau amestecă douăzeci de picături cu apă curată și pulverizează soluția în jurul pervazurilor ferestrelor, a plintelor, a ventilației, dar și pe textile, inclusiv pe pilote, perne, prosoape și perdele. Aplică soluția în mod regulat pentru a-i menține parfumul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:02 - Putin se întâlnește cu aliații săi Brics pentru a arăta întregii lumi că presiunea occidentală nu funcționează. Se va discuta despre o alternativă la dolar
07:47 - Un elvețian, drogat și fără permis, care furase o mașină, a provocat accidente grave în Sibiu. Tânărul voia să devină vampir/„Am fost folosiţi drept scuturi umane de către Poliţia Română!”, acuză unul dintre șoferii afectați
07:36 - Cel mai mare spital de boli pneumologice din România, Marius Nasta, poate fi închis oricând: Nu are autorizaţie sanitară de funcţionare de peste două luni
07:24 - Trump le-a cerut votul creștinilor americani spunând: „Dumnezeu m-a salvat cu un scop”
07:14 - Spital din Beirut, evacuat din cauză că Israelul susține că sub el există un buncăr Hezbollah în care -sar afla sute de milioane de dolari
23:55 - O italiancă a murit în timp ce făcea surf în Indonezia. A fost înțepată în inimă de un pește-spadă
23:54 - Povestea româncei care a ajuns agent imobiliar pentru Leo Messi. Visează să se întoarcă acasă, la Brașov
23:52 - Salariul minim pe economie va urca la 4.050 de lei brut din 1 ianuarie. Patronii anunță scumpiri sau concedieri
23:29 - Porci rezervați de Crăciun. Cât costă kilogramul de carne
23:23 - Burduja: Câteva asociații tot sabotează investițiile în sectorul energetic românesc. Cui servește blocarea inițiativelor care ar putea să rupă ghearele dependenței europene față de gazul rusesc?