Care sunt cei mai mari angajatori din România

Care sunt cei mai mari angajatori din România
Foto: rawpixel.com / Freepik

Dacă vrei un job care să-ţi ofere siguranţă, poţi căuta atât după domeniul profesional la care te pricepi, cât şi în cele mai mari companii de pe piaţă. Mai ales dacă stabilitatea locului de muncă este un lucru care contează pentru tine, atunci s-ar putea ca acest top să te inspire. Află care sunt cei mai mari angajatori din România, unde poţi să creşti în carieră.

Kaufland

Kaufland este o companie de retail care are multe magazine în toată ţara, fiind şi unul dintre cei mai mari angajatori. Dacă vrei un loc de muncă în vânzări, logistică customer service sau alte domenii ce ţin de retail, poţi să verifici oferta de joburi de la acest lanţ de hipermarketuri. Kaufland este o companie de origine germană, aflată în continuă creştere.

 

Dedeman

Liderul pieţei locale de bricolaj şi cea mai mare companie antreprenorială românească după cifra de afaceri, Dedeman are peste 12.000 de anga­jaţi. Compania fondată de fraţii Pavăl are sediul în oraşul Bacău şi oferă locuri de muncă în depozite, magazine şi în sediul central. Dedeman susţine producătorii locali, prin filozofia lor de business.

Profi

Un lanţ de magazine care s-a extins recent într-un ritm accelerat, Profi este unul dintre cei mai mari angajatori români. Acesta este retailerul care a reuşit să atingă recordul de cea mai mare extindere geografică din România, într-un timp foarte scurt, având un ritm de creştere extraordinar. Compania are numeroase joburi deschise în domeniul de retail.

Automobile Dacia-Renault

Compania de producție auto Dacia, parte a grupului Renault, are o prezență semnificativă în România și oferă locuri de muncă în domeniul producției auto. În uzina modernă de la Mioveni sunt peste 6.000 de angajaţi, dintre care 28% femei. Astfel, maşinile produse în România sunt vândute clienţilor din lumea întreagă.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu peste 9.000 de angajați și cu o rețea care cuprinde în prezent peste 800 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și alte orașe din țară. Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune.

RCS & RDS

RCS & RDS (Romtelecom-Cosmote Digi Communications) este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de comunicații din România și din Europa de Est. Este cunoscut pentru că oferă o gamă variată de servicii, inclusiv televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă și mobilă. Iată o descriere generală a companiei RCS & RDS.

 

Banca Transilvania

Una dintre cele mai mari instituții financiare din România, Banca Transilvania oferă oportunități de angajare pentru profesioniști în domeniul bancar. Cu o prezență extinsă în țară, Banca Transilvania este cunoscută pentru serviciile bancare variate și inovatoare. Ca angajator, Banca Transilvania valorizează profesionalismul, integritatea și dorința de excelență în serviciile financiare.

OMV Petrom

Lider în industria de petrol și gaze din România, OMV Petrom se remarcă nu doar prin amploarea operațiunilor sale, ci și ca un angajator de referință. Compania oferă profesioniștilor oportunități captivante într-un mediu de lucru dinamic și inovator, acoperind întregul spectru al industriei energetice, de la explorare și producție până la rafinare și comercializare.

Piața muncii oferă o diversitate de oportunități pentru cei care caută stabilitate și creștere profesională. Fie că îți dorești să activezi în sectorul de retail, producție auto, bricolaj sau să te specializezi în domeniul financiar ori al comunicațiilor, aceste companii reprezintă destinații atrăgătoare. Alegerea unui astfel de angajator poate reprezenta nu doar un pas către securitatea locului de muncă, ci și o platformă pentru atingerea potențialului profesional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`