Care sunt alimentele pe care Regele Charles nu mai are voie să le consume după ce a fost diagnosticat cu cancer. Schimbările pe care le-a făcut monarhul în regimul alimentar
Regele Charles a fost nevoit să renunțe la câteva alimente după ce a fost diagnosticat cu cancer. Acesta are o listă cu multe produse pe care nu le mai poate consuma.
Care sunt alimentele pe care nu le mai consumă
Tom Parker Bowles, fiul Reginei Camilla a dezvăluit alimentele pe care Regele Charles nu mai are voie sub nicio formă să le consume, conform publicației Independent. În prezent, monarhul consumă în cantități foarte mici carne de miel, vită și porc, conform click.ro.
Conform Cancer Research UK, carnea roșie este etichetată drept „cauză probabilă de cancer”. Deși nu se știe ce tip de cancer are Regele Charles, acesta va trebui să aibă un stil de viață diferit și să aibă grijă ce alimente consumă.
Prințesa Beatrice a început să apară mai des în spațiul public pentru a ajuta familia regală, însă momentan, aceasta nu își asumă sarcini oficiale. Cu toate acestea, ea rămâne printre consilierii de stat care îl pot înlocui pe Regele Charles.
Ce efecte nocive are carnea roșie
Fiul Reginei Camilla a povestit că monarhul a renunțat la cartea roșie după ce a primit diagnosticul. Experții susțin că acest tip de carne este un factor de risc pentru cancerul de intestin și prostată.
„Nu sunt nutriționist, dar știu că mâncarea face parte din „medicamentul” unui organism. Acesta știe când mănâncă ceea ce trebuie” , mărturisea Bowles pentru revista Saga.
În prezent, Regele Charles se află în proces de recuperare și consumă alimente sănătoase, precum avocado. „Cu o oarecare reticență, acum are ceva de mâncare la prânz – o gustare, într-adevăr. Acum mănâncă jumătate de avocado pentru a-l susține toată ziua. Este important, mai ales dacă ai o boală”, spune o sursă apropiată a familiei regale.