Care este porecla secretă pe care o foloseau angajații Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, când vorbeau despre ei

Care este porecla secretă pe care o foloseau angajații Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, când vorbeau despre ei
Sursa foto: X/ @DailyMirror

Familia regală a Marii Britanii este supusă unor reguli de conduită stricte, de la felul cum vorbesc, dar și acțiunile și gesturile lor. În aceeași situație se află și angajații lor, care sunt supuși la reguli stricte. De aceea, unii au creat nume de cod pentru persoanele pentru care lucrează.

Ce nume de cod aveau Prințul Harry și Meghan Markle

Pe vremea când cei doi nu renunțaseră la atribuțiile regale, unii angajați ai palatului le-au însușit porecle, pe care le foloseau când vorbeau despre ei. Membrii Familiei Regale au dreptul la protecție finanțată de contribuabili în calitate de personalități publice, potrivit cancan.ro. 

Aest lucru i-a cauzat probleme juridice Prințului Harry când a părăsit Regatul Unit, deoarece Ministrul de Interne a declarat că nu va mai fi eligibil pentru aceleași măsuri de securitate, iar securitatea va folosi adesea nume de cod secrete pentru a se referi la membrii Familiei Regale.

În cazul Prințului William și a lui Kate Middleton, înainte să li se dea titlurile de Prințesă și Prinț de Walese, cei doi erau cunoscuți ca Ducele și Ducesa de Cambridge și, prin urmare, aceste inițiale (DC) au fost folosite pentru a crea noi pseudonime pentru ei. Se pare că aceștia au devenit Daphne Clark și Danny Collins.

În aceeași situație au fost și Harry și Meghan. Oamenii care lucrau pentru ei foloseau numele de cod Davina Scott și David Stevens atunci când discutau despre Ducele și Ducesa de Sussex.

Decizia lui Harry privind problemele familiei regale

Harry și Meghan Markle au renunțat la Familia Regală pentru California în anul 2020. Anul acesta, Ducele de Sussex a recunoscut chiar că a „luat în considerare” să solicite cetățenia SUA, ceea ce ar însemna că renunță la titlurile sale regale. „O cetățenie americană mi-a trecut prin minte, dar nu este o prioritate mare”, a declarat Prințul Harry la începutul acestui an, în cadrul unui interviu.

După ce Regele Charles și Kate Middleton au anunțat că suferă de cancer, toată lumea se aștepta ca Familia Regală să se regrupeze. Totuși, Prințul Harry și Meghan Markle nu își doresc să se apropie, din nou, de familia lor și vor să stea cât mai departe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`