Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită

Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”?  Este cunoscut pentru o băutură renumită
Sursa foto: Freepik

În Europa există un oraș care se poate mândri cu „cel mai lung bar din lume”. Se află în Germania și este cunoscut printre turiști pentru o anumită băutură renumită.

Care este băutura cunoscută din zonă

Orașul Dusseldorf din Germania este unul dintre cele mai vizitate centre turistice ale țării. În centrul său se află 300 de baruri și restaurante la distanțe de 500 de metri, drept pentru care a fost supranumit „cel mai lung bar din lume”, potrivit National Geographic.

Zona este cunoscută pentru o bere cu hamei a cărui rețetă este din 1800 și a devenit un simbol al locului. Aceasta se prepară în patru etape, iar fabrica care produce acest tip de băutură cuprinde 700 de locuri. Viztatorii se pot bucura pe lângă băuturile delicioase, și de stilul arhitectural al zonei și muzica bună, conform click.ro. 

Ce merită vizitat în Dusseldorf

Orașul are o mulțime de atracții pentru turiști. Cei care sunt pasionați de artă pot să găsească 100 de muzee și galerii, în care se află opere celebre ale marilor artiști, precum Picasso, Warhol sau Matisse.

De asemenea, cei interesați de design pot să viziteze MedienHafen („Portul Media”), care găzduiește cele mai impresionante structuri moderne din oraș, în special un trio de clădiri proiectate de Frank Gehry.

În centrul orașului Dusseldorf, numit Altstadt, se află un turn numit Rheinturm, care are în interior un restaurant japonez ce se rotește. De asemenea, tot în zonă se află un loc numit Little Tokyo (Micul Tokyo), unde locuiește a treia cea mai mare comunitate de japonezi de pe teritoriul Europei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot