Care este cea mai importantă probă în cazul dentistei ucise din Brăila? Cum a reușit principalul suspect să se deghizeze

Care este cea mai importantă probă în cazul dentistei ucise din Brăila? Cum a reușit principalul suspect să se deghizeze

În ultimele zile au apărut noi informații cu privire la cazul dentistei ucise din Brăila. Potrivit unor surse judiciare, cel care a ucis-o pe Marina Gavril și-a calculat foarte bine toți pașii.

Crima a fost săvârșită extrem de rapid

Marina Gavril a fost ucisă marți, pe 16 iulie, cu mai multe lovituri de cuțit în propriul ei cabinet. Potrivit unor surse judiciare, crima a fost săvârșită extrem de rapid, mai exact în câteva minute, iar incidentul a avut loc în camera de sterilizare, conform adevărul.ro. 

Principalul suspect al crimei nu își recunoaște fapta până în acest moment și nu se știe dacă acesta s-a numărat printre pacienții medicului stomatolog.

Cum s-a petrecut crima

Pe 16 iulie, medicul aștepta un pacient pentru o programare, însă pe ușă a intrat persoana care a omorât-o. Aceasta a încuiat ușa, iar atunci când ultimul pacient a venit la programare a găsit ușa închisă și a plecat.

Persoana care a dat peste cadavrul medicului stomatolog a fost femeia de serviciu. Potrivit anchetatorilor, criminalul a apelat la un nivel deghizare complex, punând la cale călătoria din Galați la Brăila.

Astfel, bărbatul a fost foarte greu de identificat, deoarece a evitat să fie surprins de camerele de supraveghere. Mai mult, acesta a fost surprins în timp ce arunca hainele cu care a fost îmbrăcat atunci când a comis crima.

Acesta a aruncat hainele prin diverse locuri abandonate, iar primul obiect găsit de autorități afost o șapcă, care avea ADN-ul suspectului. De asemenea, acesta a furat telefonul medicului stomatolog, care ar fi putut să fie proba-cheie în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:33 - Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, împreună în zonele afectate de inundațiile din estul țării. Liderii PSD și PNL ar urma să rămână acolo peste noapte
19:14 - Rusia amenință că va transforma Kievul într-un „uriaș punct topit”. Dmitri Medvedev îi critică pe „pompoșii imbecili anglo-saxoni”
18:53 - O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele
18:33 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 septembrie 2024. O eclipsă care ne arată că totul se întâmplă în avantajul nostru (VIDEO)
17:17 - Marcel Ciolacu, la Slobozia Conachi: Prioritatea este salvarea de vieți omenești. Avem toată logistica necesară pentru a interveni rapid / Este în votul interministerial tot ce înseamnă alimente, pături, containere de dormit (VIDEO)
16:54 - Mircea Fechet, la Slobozia Conachi: Inundațiile nu pot fi evitate, însă putem limita pagubele / Cu astfel de fenomene de ne vom întâlni tot mai des și la o intensitate din ce în ce mai mare. N-ar fi trebuit să se întâmple decât o dată la 100 de ani (VIDEO)
16:33 - Elena Lasconi: Condoleanțe familiilor care au pierdut pe cineva drag în inundațiile devastatoare din estul țării. Suntem pregătiți să le oferim cetățenilor și autorităților tot ajutorul de care au nevoie
16:19 - Nicolae Ciucă: Sunt alături de oamenii din comunitățile afectate de inundații. Ministrul Afacerilor Interne mi-a confirmat că autoritățile locale și ISU acționează cu toată forța pentru a salva și proteja oamenii
15:57 - 866 de locuri de cazare, alocate de primăria Galați pentru sinistrați. Guvernul pregătește finanțarea din fondul de rezervă
15:35 - Ministerul Sănătăţii, recomandări pentru populaţie: Preveniţi contaminarea apei și a alimentelor