IMAGINI CUTREMURĂTOARE din CASA GROAZEI. Ce au găsit polițiștii în grădina criminalului în serie din Caracal (FOTO)

IMAGINI CUTREMURĂTOARE din CASA GROAZEI. Ce au găsit polițiștii în grădina criminalului în serie din Caracal (FOTO)
Foto: stiripesurse.ro

Apar detalii cutremurătoare în cazul celor două fete dispărute din Caracal! Potrivit unor surse, fata dispărută miercuri a reuşit să sune la 112 în timp ce era în casa răpitorului. A dat detalii despre locul unde se afla dar, din păcate, nu a putut fi localizată și salvată la timp, informează B1 TV. Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris la casa principalului suspect al cazului din Caracal, curtea bărbatului fiind ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, gunoaie, dar și un butoi, în care, potrivit polițiștilor, au fost găsite rămășițe umane.

Alexandra Măceşanu ar fi sunat joi la 112 ca să ceară ajutor. Ba mai mult, ar fi descris gospodăria din Caracal în care ar fi fost ținută captivă. Anchetatorii au cerut date de la Serviciul de Telecomunicații Speciale care a identificat aria în care s-ar fi aflat tânăra. Doar că STS-ul a oferit o arie în care poliţiştii au verificat doar… 3 case!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Foto: stiripesurse.ro

Foto: stiripesurse.ro

„Mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service”. În momentul acela el i-a luat telefonul: `Cu cine vorbeşti?(…) `Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!`.

Mama tinerei a reclamat şi ea la poliţie dispariţia fetei. Un echipaj de poliţie a fost trimis în zonă însă nu a găsit fata. Situaţia a devenit tensionată mai ales că în zonă dispăruse o altă fată în condiţii suspecte în urmă cu trei luni.

Foto: stiripesurse.ro

Foto: stiripesurse.ro

Anchetaorii au intrat pe fir abia după ultima dispariţie, a Alexandrei. Aşa că ieri au făcut percheziţii la trei adrese. Abia la a patra adresă, percheziționată de oamenii legii în această dimineață, era mecanicul auto George Dincă, zis și Pocicu, în casa căruia s-au descoperit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine. Unele dintre ele corespund perfect cu hainele victimelor. Vecinii sustin ca bărbatul de 65 de ani avea un comportament dubios şi era destul de violent.

Foto: stiripesurse.ro

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’, aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie. Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Vecinii sunt siguri că suspectul este vinovat de asasinarea celor două fete. Ba mai mult, susţin aceştia, puşcăria este o pedeapsă mult prea mică pentru bărbatul de 65 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`