Cântărețul Florin Decuseară a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă: Șanse minime de supraviețuire. / UPDATE: Ce precizări a făcut compania

Cântărețul Florin Decuseară a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă: Șanse minime de supraviețuire. / UPDATE: Ce precizări a făcut compania
Cântărețul Florin Decuseară a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă, sură foto: captură YT

UPDATE: SN Nuclearelectrica SA a transmis o declarație de presă cu privire la incidentul care a avut loc la Centrala de la Cernavodă, unde a avut loc un accident de muncă. Mai precis, Cântărețul Florin Decuseară acăzut de la 10 metri înălțime.

„SN Nuclearelectrica SA anunță că în  data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unitatii 3 CNE Cernavoda, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.

SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, a transmis compania.

Știrea inițială

Un accident de muncă a avut loc luni, 17 iunie, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, după ce un tehnician a căzut în gol. Bărbatul de 46 de ani a fost preluat cu elicopterul după ce a căzut de la 10 metri înălțime.

Cântărețul Florin Decuseară se află în stare gravă

Florin Decuseară a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime, fiind în stare critică.

”Bărbatul se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. Ulterior a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic. Cu privire la starea sa, medicii sunt rezervați”, scrie focuspress.ro.

Potrivit ziarului, bărbatul care a căzut este nimeni altul decât artistul Florin Decuseară, un îndrăgit artist local, care este și angajat al CNE.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`