Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu are nevoie urgentă de plasmă! Mesajul disperat al interpretei

Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu are nevoie urgentă de plasmă! Mesajul disperat al interpretei
foto:facebook

Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu este internată de o săptămână la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar acum are nevoie urgentă de plasmă, potrivit Viva.

Cântăreaţa se află într-o stare gravă şi are nevoie de plasmăde la un pacient cu B3 pozitiv care a avut COVID-19, pentru a supravieţui.

Între timp, a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal Arad.

Oamenii din online s-au mobilizat şi au transmis luni un mesaj pe reţelele de socializare, prin care cer ajutorul celor care au avut COVID-19 şi pot dona plasmă.

“URGENT! SALVAȚI O VIATĂ DRAGI PRIETENI, PENTRU A SALVA O VIAȚĂ, Rodica Olariu ARE NEVOIE URGENTĂ DE PLASMĂ ,CĂUTAM O PERSOANĂ CU GRUPA B3 POZITIV CARE A AVUT COVID ȘI NE POATE DONA PLASMĂ !!!AVEM MARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ ! MULȚUMIM !! PLASMA SA FIE DONATĂ PENTRU Rodica Olariu CARE ESTE LA SPITALUL CLINIC MUNICIPAL ARAD !!!DISTRIBUITI CU TOȚI ANUNȚUL SĂ PUTEM SĂ GĂSIM CÂT MAI REPEDE DONATOR !!!MULTUMIM FRUMOS!!”, este mesajul care circulă pe reţelele de socializare.

De asemnea, interpreta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care le cere oamenilor să se roage alături de ea:

“Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!”, a scris Rodica Olariu pe pagina sa de Facebook


rugați-vă și voi cu mine sa trec ,cu bine și peste încercarea asta..doamne ajuta la toata lumea..amin!!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`