Cântăreaţa Dana Marijuana rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri

Cântăreaţa Dana Marijuana rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri
Sursă foto: Pixabay

Cântăreaţa Dana Coteanu, cunoscută cu numele de scenă Dana Marijuana, rămâne în arest preventiv, au decis judecătorii Curţii de Apel Constanţa, după ce DIICOT a contestat decizia Tribunalului ca aceasta să fie plasată în arest la domiciliu, potrivit Agerpres.

Dana Marijuana este cercetată într-un dosar referitor la comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

„În baza dispoziţiilor (…) admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – S.T. Constanţa împotriva încheierii de şedinţă din data de 08.10.2024, pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul nr. 7450/118/2024/a2. (…) Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor Coteanu Elena Daniela, Neagu Cristi Alin şi Nicula Mugur Valentin şi menţine măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Coteanu Elena Daniela, Neagu Cristi Alin şi Nicula Mugur Valentin, pentru o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 16.10.2024. (…) Definitivă. Pronunţată, azi, 16.10.2024”, se arată în soluţia pe scurt a judecătorilor.

Pe 23 august 2024, Dana Marijuana şi alţi doi suspecţi, cercetaţi de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`