Când vin ninsorile în București și cum va fi vremea la munte. Mihai Huștiu (ANM): Va fi destul de rece în Capitală (VIDEO)

Când vin ninsorile în București și cum va fi vremea la munte. Mihai Huștiu (ANM): Va fi destul de rece în Capitală (VIDEO)
Sursa foto: Cheap Snow Gear / https://www.cheapsnowgear.com/

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu ANM, a oferit detalii despre condițiile meteo din țară, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a precizat că și în Capitală este așteptată o vreme destul de rece joi, când maxima va fi de 1-2 grade.

Mihai Huștiu (ANM), pe B1 TV, despre prognoza meteo pentru București și zona de munte

Întrebat când vom avea parte de ninsori în Capitală și cum arată vremea la munte, meteorologul ANM a spus: „Cât privește vremea în Capitală, ne așteptăm să înceapă ploaia în această seară. Mâine, spre dimineață, mâine pe parcursul zilei și în noaptea de joi spre vineri, trecător ar putea să apară lapovița și ninsoarea chiar și în Capitală – și aici vântul va sufla moderat și spuneam că temperatura maximă de joi va fi de numai 1-2 grade, așadar, destul de rece”.

„La munte, într-adevăr, așteptăm ninsori din această noapte, mai ales în Carpații Meridionali se va depune un strat nou de zăpadă, dar și prin restul masivelor, așa că stratul de zăpadă nou depus va fi aici, în Carpații Meridionali, mai important. În restul masivelor, ninsorile par a fi destul de slabe cantitativ”, a adăugat Mihai Huștiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`