Când se va putea circula pe podul peste Dunăre de la Brăila. Sorin Grindeanu: „Trimit scrisoare omologului din Italia să vină la inaugurare”

Când se va putea circula pe podul peste Dunăre de la Brăila. Sorin Grindeanu: „Trimit scrisoare omologului din Italia să vină la inaugurare”
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Sorin Grindeanu (PSD), vicepremier și ministrul Transporturilor, a transmis că podul peste Dunăre de la Brăila, cel mai complex proiect de infrastructură rutieră de după Revoluție, va fi deschis circulației pe data de 27 iunie.

Potrivit acestuia, data a fost asumată de către constructorul din Italia, iar pentru a pune presiune pe acesta, va trimite deja o scrisoare să-l invite pe omologul său italian la eveniment, notează hotnews.ro.

Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulației pe 27 iunie

„Pe 27 iunie, plus sau minus câteva zile, traficul va fi deschis pe relația pe care o știți – cu descărcarea în județul Tulcea inițial pe drumul până la Măcin, ulterior urmând ca varianta până la Jijila să fie gata până la finalul anului”, a spus Sorin Grindeanu vineri, la Ministerul Transporturilor.

De asemenea, acesta a specificat că de curând a avut o discuție cu constructorul italian WeBuild (fostul Astaldi) și s-a angajat ferm să inaugureze traficul pe Podul peste Dunăre de la Brăila în această vară.

„Voi trimite o scrisoare omologului meu italian să vină la inaugurare”, a mai declarat ministrul Transporturilor

Urmăriți B1TV.ro și pe
`