Când încep demolările pentru lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea. Anunțul lui Nicușor Dan

Când încep demolările pentru lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea. Anunțul lui Nicușor Dan
NIcușor Dan a venit cu noi precizări despre lucrările la Prelungirea Ghencea. Foto: Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a anunțat că la jumătatea lunii iulie, imediat ce Primăria va deveni proprietar, vor începe demolările pe proprietățile dintre Strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură, așa încât să fie continuate lucrările pe șantierul Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan, despre lucrările la Prelungirea Ghencea

„Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei și am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6. Conform legii, trebuie să așteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Primarul General a precizat apoi că, la jumătatea lunii iulie, imediat ce vor deveni proprietari, vor începe demolările pe proprietățile dintre strada Râul Doamnei și Șoseaua de Centură, pentru continuarea lucrărilor.

Ce spune Nicușor Dan, despre transportul din București

Recent, Dan a afirmat că Bucureștiul are de suferit și în ce privește transportul în comun, dar vor urma mai multe investiții, între care implementarea unui sistem de semaforizare inteligentă și achiziția de tramvaie, autobuze electrice și troleibuze.

Însă, date fiind problemele multiple și povara birocratică, patru ani nu sunt de ajuns, așa că Nicușor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei.

„Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureștenilor situația de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înțelege că mergem într-o direcție corectă și viteza e cea pe care ne-o permite contextul”, a declarat Nicușor Dan, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`