Când este recomandat să oferiți cadouri corporate?

Când este recomandat să oferiți cadouri corporate?
Sursa Foto: Flickr.com

Cadourile corporate reprezintă o modalitate foarte eficientă prin care puteți susține buna evoluție a afacerii pe care o desfășurați, însă este important să oferiți cadourile la momentul potrivit.

Pentru a determina când este cel mai relevant să oferiți cadouri angajaților, clienților sau partenerilor, gândiți-vă la oportunitățile strategice în care un cadou poate avea un impact deosebit. Dacă oferiți cadouri corporate prea des, există riscul de a minimiza caracterul special al cadoului și poate deveni și destul de scump. Când stabiliți o bază strategică pentru a oferi coșuri cadou corporate, cel mai recomandat este să identificați acele ocazii în care un cadou este relevant pentru clienți, angajați sau parteneri. Natura relației pe care o aveți cu toți aceștia vă va ajuta să prioritizați cele mai oportune perioade sau evenimente care pot fi sărbătorite cu un cadou.

Cadourile corporate – potrivite doar de Crăciun?

În timp ce cadourile în timpul sezonului de Crăciun sunt cele mai comune, există și alte oportunități de-a lungul anului în care oferirea unui cadou poate avea un impact semnificativ asupra destinatarului. Identificați acele momente favorabile oferirii unui cadou pentru a câștiga un avantaj competitiv față de concurență. De exemplu, puteți să vă surprindeți angajații sau clienții cu un cadou de 1 sau de 8 Martie ca o modalitate de a le mulțumi. Oferind cadouri cu ocazia acestor zile vă permite să fiți cu un pas înaintea concurenței. De asemenea, puteți oferi cadouri simbolice și cu alte ocazii sau sărbători. Deși Crăciunul și Paștele reprezintă cele mai comune perioade în care companiile oferă cadouri corporate, cu siguranță puteți identifica și alte oportunități prin care puteți mulțumi tuturor celor care vă susțin afacerea cu un cadou corporate. Accesați https://www.debonaire.ro/cosuri-cadou pentru a alege cu ușurință cadouri selecte, cu care nu veți da greș.

Când este indicat să oferiți cadouri corporate?

Există, desigur, mai multe ocazii când puteți oferi cadouri corporate clienților, angajaților sau partenerilor, fără să vă îngrijorați că acest gest ar părea de prisos, inutil sau prea deplasat. De exemplu, în ceea ce îi privește pe angajați, le puteți oferi cadouri corporate la angajare, la împlinirea unui anumit număr de ani de serviciu în cadrul companiei, la finalizarea unui proiect major, atunci când doriți să apreciați efortul suplimentar depus de un angajat sau de echipă pentru soluționarea unei probleme, la zilele de naștere sau de onomastică ale angajaților, dar totodată puteți organiza și tot felul de programe de stimulare. În ceea ce îi privește pe clienți și pe parteneri, le puteți oferi cadouri corporate la zilele lor de naștere, la ocazii speciale (cum ar fi nuntă sau venirea pe lume a unui copil) mai ales dacă aveți legături foarte strânse cu aceștia, la semnarea unui contract cu un nou partener, la încheierea unei tranzacții și, bineînțeles, cu ocazia sărbătorilor.

Gama de cadouri corporate este una deosebit de amplă, așa că veți putea selecta produse sau coșuri corporate pentru a se potrivi nevoilor personale sau ocaziilor pe care doriți să le sărbătoriți cu un cadou. În funcție de bugetul stabilit, puteți oferi cadouri atente, care să aducă bucurie acelor persoane de care depinde buna evoluție a afacerii pe care o dețineți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`