Canabis pus la uscat pe umerașe. Cazul unui sibian care a ajuns în arest (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Captură Video - DIICOT

Un bărbat a fost reținut de procurorii sibieni pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu a analizat cazul și a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

La percheziții, procurorii au găsit, printre altele, 43 de plante de canabis cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme.

Sibian arestat pentru trafic de droguri de risc

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, pe parcursul anului 2024, acesta a înființat și dezvoltat o cultură de canabis, în scopul comercializării către consumatori de pe raza județului Sibiu.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate din două sere (situate în curtea imobilului), 43 plante canabis (în diverse stadii de dezvoltare) cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme , mai multe recipiente din sticlă și plastic conținând un kilogram muguri de canabis, semințe de canabis, obiecte purtând urme de substanță ,un cântar electronic de precizie și mai multe grindere .

La aceeași dată, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT, într-un comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`