”Câmpuri Vizuale”, primul concurs de fotografie inspirat de tema agriculturii: Competiția se află la prima ediție 

”Câmpuri Vizuale”, primul concurs de fotografie inspirat de tema agriculturii: Competiția se află la prima ediție 
Foto: pixabay.com

Frumusețea ascunsă a agriculturii a devenit subiectul unui concurs la care s-au înscris zeci de fotografi amatori și profesioniști din România. Competiția denumită ”Câmpuri vizuale” se află la prima ediție și se adresează ”călătorilor înarmați cu orice aparat foto, care, în drumurile lor prin țară, descoperă și scot la lumină poveștile vizuale care până ieri treceau neobservate”, potrivit fermierinromania.ro.

În concurs poate fi înscrisă orice fotografie, indiferent de valoarea echipamentului foto cu care a fost realizată.

Scopul competiției este acela de a-i face pe iubitorii de frumos să conștientizeze că „agricultura în România este într-un proces de transformare profundă, care se desprinde rapid de narativele vechi dominate de romanele copilăriei”.

Concursul este deschis până la 15 octombrie 2019. De altfel, aceasta este data la care se încheie și majoritatea campaniilor agricole de vară.

Premiile totale sunt în valoare de 3500 de euro, marele premiu, acordat de un juriu profesionist, fiind de 2000 de euro. De asemenea, un premiu de popularitate va fi decis prin vot pe site-ul dedicat proiectului.

Înscrierile în concurs se fac prin intermediul paginii web CampuriVizuale.ro, fiecare participant putând trimite maximum cinci lucrări care să respecte cerințele organizatorilor. Regulamentul și condițiile de participare sunt disponibile la adresa https://campurivizuale.ro/inscrie-te/

Cele mai bune fotografii vor putea fi văzute inclusiv pe rețelele sociale ale proiectului fotografic.

Competiția este susținută de Aldahra, lider internațional în agribusiness și Agricost SA, cea mai mare fermă tehnologizată din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`