Călin Donca a fost eliberat din închisoare. Milionarul le-a mulțumit judecătorilor

Călin Donca a fost eliberat din închisoare. Milionarul le-a mulțumit judecătorilor
Sursa foto: Captura video/ Youtube

Călin Donca a fost eliberat din închisoare, urmând să își ispășească restul pedepsei la domiciliu. Tribunalul Brașov a hotărât să înlocuiască măsura arestului preventiv pentru Călin Donca, cunoscutul milionar brașovean, acuzat de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital. La ieșirea din penitenciar, omul de afaceri a transmis un mesaj de recunoștință și s-a arătat profund emoționat.

Soția lui Călin Donca l-a așteptat cu nerăbdare la poarta închisorii. Milionarul a împărtășit gândurile sale sincere, exprimându-și recunoștința pentru judecători, familie și prietenii care l-au sprijinit în această perioadă dificilă.

„Vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a gestionat firma și copiii, și absolut tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă dificilă”, a declarat Donca la ieșirea din închisoare.

Omul de afaceri a subliniat importanța valorilor autentice și a familiei în viața sa.

„Într-o situație de genul acesta, simțiți cu adevărat ce contează. Nu sunt lucrurile materiale, ci copiii fără de care nu puteam să dorm seara și soția cu care sunt de 15 ani în relație. Nu am stat niciodată despărțiți de ei”, a mărturisit Donca, evidențiind impactul emoțional al perioadei petrecute în închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`