Călătorie cu peripeții cu trenul după ce locomotiva s-a defectat. „Nu mai vin cu CFR, în viața mea”

Călătorie cu peripeții cu trenul după ce locomotiva s-a defectat. „Nu mai vin cu CFR, în viața mea”
Sursa foto: Facebook

Zeci de pasageri au trecut printr-un chin după ce au așteptat două ore, în gara din Costinești, trenul care venea din Mangalia și care trebuia să îi ducă în Craiova.

Întârziere de șase ore

La scurt timp după ce au pornit la drum, locomotive s-a stricat, apoi o ușă de la vagon s-a rupt. Trenul a avut o întârziere de șase ore, iar pasagerii au fost nevoiți să îndure canicula, fiind temperaturi de 40 de grade, informează Digi24.

Călătorii au ajuns acasă abia după 14 ore. Trenul trebuia să ajungă la ora 21.00 în gara din Craiova, dar a ajuns după această oră, abia în noaptea trecută. Sute de elevi au trecut prin clipe grele în drumul spre casă, întocându-se din vacanța de la mare cu clasa.

Elevii nu au fost cu toții dotați cu apă, au avut puțină mâncare la ei pentru că nu știau că vor petrece un timp atât de îndelungat în tren.

Calvarul prin care au trecut pasagerii

„Au fost probleme și cu aglomerația din vagoane, au stat pe jos”, relatează o femeie.

„A fost extrem de cald în tren, aerul condiționat e deja figură. Au fost condiții mizere. La 40 de grade să stai în câmp, e inuman”, a mai declarat o altă pasageră.

„Deci vă spun sincer, am plâns, îmi era atât de cald. Nu că voiam, îmi curgeau lacrimile din ochi. Nu mai vin cu trenul, cel puțin cu CFR, în viața mea, s-a rupt ușa”, a mai transmis o altă femeie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`