MACABRU! Cadavrul unei femei, descoperit într-o maşină. Ce s-a întâmplat cu şoferul…

MACABRU! Cadavrul unei femei, descoperit într-o maşină. Ce s-a întâmplat cu şoferul...

Cadavrul unei femei, în vârstă de 32 de ani, a fost descoperit, marţi, într-o mașină abandonată lângă podul de la Șerbănești, Bacău.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Totul a ieşit la iveală după un anunţ la 112, prin care era semnalat faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce a recunoscut că şi-a omorât iubita.

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ: CEA MAI SEXY CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ POPULARĂ, PRINSĂ ÎN FAPT CU SAXOFONISTUL! SOŢUL ARTISTEI A TURBAT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

„Am fost solicitați pentru o posibilă tentativă de suicid, în jurul orei 17.00. S-au deplasat la fața locului o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială cu echipaj de scafandri și cu barca pneumatică, împreună cu un echipaj SMURD, toate încadrate cu 13 militari” , a declarat maior Andrei Grecu, ofițer pentru relații cu presa la Inspectoratul Județean de Urgență Bacău, pentru desteptarea.ro.

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOT DESPRE RELAȚIA LUI MEGHAN MARKLE! E DIVORȚUL ANULUI (GALERIE FOTO)

Astfel, în urma verificărilor în zona Canalului Bistrița a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia s-a descoperit cadavrul femeii.

Cu toate acestea, agresorul nu a fost găsit nicăieri. S-au făcut căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia, însă fără a fi găsită persoana în cauză.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bacău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`