Ca să facă un bănuț s-au îmbrăcat în costume groase și etanșe care înfățișează personaje animate și s-au plimbat printre turiștii aflați pe Litoral pe cod roșu de caniculă

Ca să facă un bănuț s-au îmbrăcat în costume groase și etanșe care înfățișează personaje animate și s-au plimbat printre turiștii aflați pe Litoral pe cod roșu de caniculă
Ca să facă un bănuț s-au îmbrăcat în costume groase și etanșe pe cod roșu de caniculă, sursă foto: Facebook

Meteorologii au anunțat ieri cod roșu de caniculă pe Litoral și au spus că valul de caniculă persistă și zilele viitoare în cel puțin două treimi din țară, inclusiv pe Litoral. Totuși, în goana după banii care sunt din ce în ce mai puțini, câțiva oameni s-au gândit să iasă costumați printre turiști, pentru poze.

Cele trei personaje blănoase și-au făcut cu greu loc pe plajă, la peste 40 de grade

Filmulețul cu cele trei personaje care se chinuie cu greu să răzbată prin căldura extremă, pe plaja plină de nisip fierbinte a stârnit reacții diverse din partea celor care l-au vizionat.

Unii au reclamat că oemanii ar face orice pentru bani și că-i deranjează din punct de vedere estetic: „Românul face orice pentru bani”, „Circ ieftin ce place românului” sau „Dovadă de incultură”.

Majoritatea oamenilor, însă, au fost empatici la adresa protagoniștilor, înțelegând că doar nevoia poate să-i împingă să-și riște viețile astfel. Ba chiar au reclamat lipsa autorităților care să-i salveze de la o astfel de muncă în condiții extreme: „Anul trecut se stricase costumul unuia dintre ei și era un copil sub costum… nu avea mai.mult de 14/15 ani …groaznic …”.

Comentariile au continuat: „Numai niște nebuni se îmbracă în aceste costume la 40 grade. Cine garantează pt ei că vor ieși vii din aceste costume? La noi că la nimeni fraților, nu vă mai irosiți sănătatea pentru niște bani”, „Vai de ei! Pentru un bănuț amărât, se sufocă în acele costume!” sau „Dacă ar fi fost un ponei adevărat ca pe vremuri, s-ar fi sesizat protecția animalelor. Și ar fi fost foarte normal. Pentru niște oameni îmbrăcați în blană la 40°C nu se sesizează nimeni. Ce trist! De la Cheloo citire: vrem ca omul să fie declarat specie protejată!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`