UPDATE // Primele imagini cu mașina CIURUITĂ de gloanțe, după o cursă ca în filme! Baia Mare, din nou pe HARTA-ȘOC a României (FOTO, VIDEO)

UPDATE // Primele imagini cu mașina CIURUITĂ de gloanțe, după o cursă ca în filme! Baia Mare, din nou pe HARTA-ȘOC a României (FOTO, VIDEO)

Intervenție desprinsă din filmele americane de acțiune pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej în urmă cu puțin timp. Mai multe autoturisme au fost distruse, inclusiv o mașina de poliție. Au fost trase mai multe focuri de armă în trafic, anunță site-ul vasiledale.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că doi tineri ar fi alimentat într-o benzinărie din Baia Mare, apoi ar fi demarat în trombă spre Dej.

Polițiștii băimăreni au luat legătura cu cei din Șomcuta Mare, care au blocat DN1C pentru a-i opri. Nu au reușit deoarece suspecții, care conduceau un autoturism FORD au spart blocajul rutier și și-au continuat deplasarea.

Mașină CIURUITĂ de gloanțe după o cursă ca în filme!

Polițiștii au trecut la urmărirea lor și au tras mai multe focuri de armă în direcția autoturismului. Unul chiar a nimerit în zona plăcuței de înmatriculare din spate de pe mașină.

Urmărirea a continuat până în localitatea sălăjeană ILEANDA, judetul Sălaj, unde suspecții au mai lovit un vehicul de teren, dar și un alt autoturism.

La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deține permis de conducere de câteva luni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul va fi transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată precizăm că polițiștii au fost sesizați că tânărul a alimentat autoturismul dintr-o stație de carburanți din Baia Mare și a plecat, fără a achita contravaloarea combustibilului. Se continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi luate măsuri legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`