Buzău: Un șofer de 22 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea a ricoșat în remorca unui autoturism

Buzău: Un șofer de 22 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea a ricoșat în remorca unui autoturism
Foto: ziuaconstanta.ro

Un accident rutier produs pe Drumul European 85, între judeţele Buzău şi Vrancea, în care un tânăr şi-a pierdut viaţa a provocat o adevărată revoltă.

Rude, prieteni, cunoscuţi, aproape o sută de persoane au venit la locul accidentului şi au încercat să-l lovească pe şoferul implicat în accident.

Doar intervenţia mascaţilor, chemaţi urgent la locul tragediei a calmat spiritele.

Rudele și cunoștințele tânărului care a murit s-au strâns în număr mare şi le-au cerut explicaţii poliţiştilor. Localnicii au încercat să-l bată pe polițist, motiv pentru care anchetatorii au fost nevoiți să cheme mascații.

Un tânăr de 22 de ani aflat la volanul unei maşini puternice a mers cu viteză prea mare, fără să ţină cont de carosabilul umed și de ceața destul de densă. A intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism condus de un poliţist bucureştean.

Din impact, mașina tânărului a ricoșat în remorca unui autovehicul care circula regulamentar, iar mai apoi în șanț. Șoferul nu a mai putut fi salvat.

Din primele cercetări reiese că de vină este tânărul care nu a adaptat viteze la condițiile de drum. Traficul în zonă a fost oprit mai bine de o oră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`