Buzău: Primarul care a provocat un accident soldat cu moartea unei fete şi rănirea alteia va fi eliberat

Buzău: Primarul care a provocat un accident soldat cu moartea unei fete şi rănirea alteia va fi eliberat
Foto: jurnaluldebuzau.ro

Primarul comunei Cernăteşti din județul Buzău, care a provocat un accident în urma căruia o tânără a murit, iar alta este grav rănită, va fi eliberat din arest miercuri noapte.

Procurorii au hotărât că nu se impune arestarea preventivă a lui Valerică Şercăianu până la elucidarea împrejurărilor producerii accidentului, relatează Mediafax.

Parchetul Tribunalului Buzău a anunțat că „nu se impune sesizarea instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind necesară elucidarea împrejurarilor în care s-a consumat actul infracţional”.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru elucidarea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul se va dispune efectuarea unei expertize privind dinamica evenimentului rutier, dar şi efectuarea unui calcul pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Valerică Șercăianu a provocat marţi seară un accident de circulaţie soldat cu moartea unei adolescente şi rănirea alteia. (Detalii AICI)

Primarul comunei Cernăteşti va fi eliberat miercuri seară, la expirarea celor 24 de ore de la momentul reţinerii sale. În prezent, Valerică Șercăianu se află în arestul IPJ Buzău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`