BUZĂU: Descoperirea ŞOCANTĂ a unui proprietar! Ce au lăsat în urmă chiriașii este CUTREMURĂTOR! Erau membrii unui CULT și au fugit din senin (FOTO)

BUZĂU: Descoperirea ŞOCANTĂ a unui proprietar! Ce au lăsat în urmă chiriașii este CUTREMURĂTOR! Erau membrii unui CULT și au fugit din senin (FOTO)

Descoperirea șocantă a unui proprietar din Buzău după ce chiriaşii, membri ai unui cult religios, au dispărut din senin.

Aceştia erau doi adulți și patru copii, adepți ai Martorilor lui Iehova. Proprietarul apartamentului susține că familia a lăsat un morman de mizerie și de datorii, în condiţiile în care jumătate din apartament a fost transformat în crescătorie de ciuperci.

Nici proprietarul şi nici vecinii acestuia nu au bănuit ce s-a întâmplat în locuinţă. Totul a ieşit la iveală când chiriaşii au dispărut din senin.

Familia avea o mică afacere ilegală. Asociația de locatari susține că familia îi deranja des. De la subsol aduceau zilnic materiale pentru întreținerea ciupercariei, potrivit ciao.ro.

George Bratu, proprietarul locuinţei, susține că nu i-a văzut des la față. Asta pentru că, fiind în cultul religios, călătoreau des. Aceștia nu și-au plătit nici chiria la timp. Așa că, într-o zi, proprietarul s-a trezit că oamenii în care avea încredere au fugit.

Mizeria nu este singură problemă căreia trebuie să îi facă faţă proprietarul. Chiriaşîi au lăsat în urmă lor şi multe datorii.

Din cauza lor am acum de plătit 1.150 de lei la gaze, 600 de lei la întreţinere şi 500 la curent. De asemenea, stricăciunile se ridică la peste 1.000 de lei. Am încercat să vorbesc cu ei la adunare, am luat legătura cu Bătrânul comunităţii, care părea om cumsecade, însă nu s-a întâmplat nimic”, spune George Bratu, proprietarul imobilului.

Foto: ciao.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`