Buzău: 3 bărbați, scoși inconştienți dintr-o fântână. Unul dintre ei a fost declarat decedat

Buzău: 3 bărbați, scoși inconştienți dintr-o fântână. Unul dintre ei a fost declarat decedat
Foto simbol: ISU / Facebook

Trei bărbați au fost scoși în stare de inconştienţă dintr-o fântână din satul Finţeşti, comuna buzoiană Năieni. Unul dintre ei nu a reacţionat la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat. Ceilalți doi au fost transportați la spital.

Trei bărbați, scoși în stare de inconştienţă dintr-o fântână. Unul dintre ei a murit

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil.

„Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova, potrivit Agerpres.

Ulterior, ISU Prahova a anunțat că una dintre victime a murit: „Un bărbat de 47 de ani, din nefericire, nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova. Celelalte victime, bărbaţi, transportaţi la spital”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`