București: Un șofer beat a provocat patru accidente. Nu avea permis și mașina era furată

București: Un șofer beat a provocat patru accidente. Nu avea permis și mașina era furată
Foto simbol: Facebook / Poliția Română

Un bărbat, de 49 de ani, beat și fără permis a provocat, vineri, patru accidente, în București, dintre care unul s-a soldat cu rănirea unei persoane.

A produs patru accidente

Șoferul ar fi produs patru accidente rutiere, iar în urma unuia dintre ele o persoană a fost rănită și transportată la spital. În celelalte trei accidente au fost produse doar pagube materiale, conform Ziare.com.

Polițiștii au fost sesizați, vineri, la ora 13.14-13.18, referitor la producerea mai multor accidente în Sectorul 4 din București. Ajunși la fața locului, au găsit bărbatul de 49 de ani care a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Era băut și furase mașina

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru că i-a fost retras din motive medicale, iar mașina era furată în scop de folosință.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-au produs accidentele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”