București: Simulare de accident rutier cu mașini de intervenție și echipaje de medici

București: Simulare de accident rutier cu mașini de intervenție și echipaje de medici

Maşini de intervenţie şi echipaje de medici au participat astăzi la simularea unui accident rutier doar pentru a-i face pe oameni că viaţa are prioritate. Acţiunea s-a desfăşurat în Capitală. Deşi numărul celor morţi în accidente rutiere a scăzut cu peste 10 procente în primele 7 luni ale acestui an, autorităţile spun că mai sunt multe de făcut.

Poliţiştii, jandarmii şi reprezentanţii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă au pus în scenă un accident rutier. Asta pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de accidente rutiere care au avut loc în România.

„Asociația Foștilor Deținuți Politici a venit la Asociația Victimelor Accidentelor de Circulație, au propus o zi fără accidente rutiere și vedeți și dumneavoastră ce a ieșit, ce s-a întâmplat. Vreau să vă spun că aceastaă acțiune se va derula și mâine când în toate județele țării se vor împărți peste 10.000 de pliante și banderole albe”, a declarat Marian Nedelescu, de la Asociația Victimelor Accidentelor de Circulație.

În ultima perioadă, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere a scăzut. Cu toate acestea, autorităţile spun că mai sunt încă multe de făcut pentru atingerea obiectivului european în materie de siguranţă rutieră.

Simulare de accident rutier în Capitală

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_9546').select();" id="embed_text_9546" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`