Tupeul unui polițist local: A refuzat să fie legitimat de un agent de la Rutieră: „Vedeţi-vă de treabă, că iese scandal mare! Şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi!” (VIDEO)

Tupeul unui polițist local: A refuzat să fie legitimat de un agent de la Rutieră: „Vedeţi-vă de treabă, că iese scandal mare! Şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi!” (VIDEO)

Scene incredibile în Sectorul 1 din București. Un echipaj de la Brigada Rutieră a încercat să legitimeze un polițist local, doar că acesta a refuzat să prezinte actele, informează B1 TV. Mai mult, polițistul local i-a amenințat pe cei de la Rutieră că „iese scandal” și că îşi sună șefii.

„Deci, pentru ce veniţi voi să vă luaţi de mine? Ia spuneţi! Pentru ce să mă legitimez?

Mergeţi şi vedeţi-vă de treabă că iese scandal mare! Şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi! Eu am 50 de ani, nu vii tu să mă iei pe mine peste picior şi să îmi vorbeşti în bătaie de joc!

Dar pentru ce vrei tu să mă legitimezi?

Legitimează-te şi tu!”, a susținut polițistul local, la insistențele agentului de la Rutieră.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

MIHAELA TATU, DESPRE DIVORȚUL CARE A MARCAT-O: ”L-AM ÎNTREBAT DACĂ POATE SPUNE TE IUBESC”

Polițistul local ar fi parcat mașina de serviciu într-o zonă interzisă.

Potrivit legii, polițiștii locali și cei de la IGPR sunt obligați să se legitimeze în cazul în care sunt suspecți că ar fi încălcat Codul Rutier.

În final, se pare că polițistul local nu a fost amendat, deoarece agnetul de la Rutieră ar fi primit un ordin și i s-ar fi sugerat să renunțe această amendă.

„Atât poliţistul rutier, cât şi poliţistul local se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în domeniul siguranţei rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuţia dintre poliţistul din cadrul Brigăzii Rutiere şi cel al Poliţiei Locale, pentru a se stabili contextul acestuia şi motivele care l-au declanşat”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

BOALA DE CARE SUFERĂ GABRIELA CRISTEA. TAVI CLONDA A AFLAT DE PE INTERNET: ”AM NEVOIE URGENT DE UN…”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`