București: Adolescentă lovită de mașină pe trecerea de pietoni, lăsată să zacă pe șosea. Șoferii au ocolit-o și-au mers mai departe (VIDEO)

București: Adolescentă lovită de mașină pe trecerea de pietoni, lăsată să zacă pe șosea. Șoferii au ocolit-o și-au mers mai departe (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - Vali Petcu / X (Twitter)

O adolescentă de 15 ani a fost lăsată să zacă pe șosea, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe un bulevard intens circulat din Capitală. Șoferul care a lovit-o a fugit, iar ceilalți conducători auto au ocolit-o și și-au văzut de drum, notează Aktual24. Polițiștii au anunțat ulterior că au reușit identificarea vinovatului. Numai că Digi24 susține că, în fapt, acesta s-a prezentat la Poliție însoțit de mama sa.

Imaginile VIDEO pot fi văzute AICI.

Fată de 15 ani, lovită pe trecerea de pietoni. Șoferii au ignorat-o

Accidentul a avut loc sâmbătă, 11 noiembrie, pe bulevardul Iuliu Maniu, dinspre Str. Valea Cascadelor catre Autostrada A1. Fata a fost lovită pe trecerea de pietoni și aruncată câțiva metri în urma impactului. Șoferul care a lovit-o a plecat, iar restul conducătorilor auto au ocolit-o și au mers mai departe.

La un moment dat, câțiva pietoni au încercat s-o ajute pe fată. Într-un final, ea a fost transportată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” și e în stare gravă la terapie intensivă.

Șoferul care a lovit fata s-a prezentat la Poliție

„Conducatorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor catre Autostrada A1 a surprins si accidentat un pieton angajat in traversarea drumului public, iar imediat dupa impact, si-a continuat deplasarea.

In urma activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Brigazii Rutiere, autorul accidentului de circulatie a fost identificat”, a anunțat Poliția, potrivit Aktual24.

Numai că, potrivit Digi24, polițiștii nu l-au găsit pe șofer, un tânăr de 20 de ani, ci el singur s-a prezentat la secția de Poliție însoțit de mama sa.

„Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest si DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice”, a mai transmis Poliția.

Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Băiatul a fost plasat sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`