SCENE DEMNE DE UN FILM DE GROAZĂ! A filmat-o făcând sex cu prietenul lui, a ucis-o, iar apoi i-a dat foc!

SCENE DEMNE DE UN FILM DE GROAZĂ! A filmat-o făcând sex cu prietenul lui, a ucis-o, iar apoi i-a dat foc!

Brendan Rowan-Davis este acuzat de uciderea lui Kelly-Anne Case, care a fost găsită fără viața în data de 30 iulie, anul trecut. Însă, a negat toate acuzațiile.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Bărbatul, acuzat că a legat-o și torturat-o pe femeia care avea trei copii, a spus la Tribunal că a filmat-o în timp ce făcea sex cu un prieten de-ai lui, potrivit dailystar.com.

DESPĂRȚ IRE DUREROASĂ ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ NU S-A MAI OPRIT DIN PLÂNS. VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

Kelly-Anne a fost găsită moartă și dezbrăcată de către pompieri, în patul ei. Pe deasupra, agresorul decisese să-i incedieze trupul. La o examinare post-mortem, s-a constatat că gâtul i-a fost tăiat de câteva ori și că avea mai multe răni pe suprafața corpului.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Brendan Rowan-Davis neagă acuzațiile. El spune că, în noaptea de 29 iulie, s-a întâlnit cu un prieten și au decis să ia un taxi spre casa lui Kelly-Anne. A mai declarat că au găsit-o puțin supărată, cu un cuțit în mână și amenințând că se sinucide. După aceea, inculpatul i-a luat cuțitul și i-a spus să nu se gândească la așa ceva, iar mai apoi au ajuns chiar să consume cocaină.

În plus, în timpul nopții Brendan Rowan-Davis l-a filmat pe Will Vallender, prietenul lui, în timp ce făcea sex cu femeia.

Mai apoi, acesta a plecat și i-a lăsat pe cei doi singuri, dar s-a întor mai târziu pentru că uitase ceva în casa femeii. Când a ajuns, a urcat la etaj, iar cineva i-a pus un cuțit la gât și a văzut-o pe Kelly zăcând moartă în pat. Din cauză că se temea pentru viața lui, a plecat și nu a spus nimic nimănui.

Ancheta este în plină desfășurare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`