Brașov: Un bărbat și fiul său nu mai au voie să se apropie unul de celălalt după ce s-au luat la bătaie. Polițiștii au emis ordine de restricție

Brașov: Un bărbat și fiul său nu mai au voie să se apropie unul de celălalt după ce s-au luat la bătaie. Polițiștii au emis ordine de restricție
Foto: Pixabay.com

Un bărbat din Săcele, Brașov, și fiul său nu mai au voie să se apropie unul de celălalt după ce polițiștii au emis două ordine de restricție. Agenții au luat decizia după ce aceștia s-au bătut. Tânărul a fost reținut.

Brașov: Un tată și fiul său s-au luat la bătaie. Tânărul a fost reținut

Potrivit informațiilor oficiale citate de bizbrasov.ro, scandalul în familie a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Tatăl s-a supărat deoarece fiul său a venit la domiciliul comun însoțit de concubina sa, față de care îi era interzis să se apropie, conform unei ordonanțe emise de procuror, prin care se instituia măsura controlului judiciar față de acesta.

Între cei doi bărbați a izbucnit scandalul, apoi s-au luat la bătaie și, la un moment dat, tânărul l-ar fi agresat superficial pe tatăl său cu un cuțit.

Polițiștii au emis două ordine de restricție provizorie pentru o perioadă de cinci zile, prin urmare cei doi nu se pot apropia unul față de celălalt la o distanță mai mică de 100 de metri.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii