Brașov: Copil de un an, violat de mamă în timp ce tatăl îi fotografia. Cum a aflat poliția

Brașov: Copil de un an, violat de mamă în timp ce tatăl îi fotografia. Cum a aflat poliția
Foto simbol: Pixabay

Doi brașoveni, soț și soție, sunt arestați preventiv sub acuzația că și-au abuzat sexual în mod repetat copilul.

Doi soți și-au abuzat sexual copilul

Ei au început să-și agreseze fiul când acesta avea un an. Vreme de doi ani, femeia l-a violat pe copil, în vreme ce bărbatul filma totul.

Povestea a ajuns în atenția Poliției după ce bărbatul, vrând să divorțeze de soție și să se răzbune pe ea, le-a arătat agenților imaginile pe care chiar el le filmase, informează bzb.ro.

Procurorii DIICOT au făcut percheziții în locuința în care ei stăteau cu chirie și au ridicat imaginile compromiţătoare, care vor deveni probe în dosar.

Cei doi au fost reținuți la începutul lunii martie, iar săptămâna trecută le-a fost prelungită măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Ce se întâmplă acum cu fiul lor

Între timp, copilul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist.

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea celor doi din drepturile părinteşti.

DGASPC evaluează posibilitatea de a plasa copilul la familia extinsă.

Ce spun vecinii despre soții acuzați de viol

„Doamne fereşte! Eu când am auzit nu-mi venea să cred, nu-mi venea să cred. Părea o femeie normală, nu mi s-a părut ceva ieşit din comun. Avea grijă de băieţel tot timpul, se plimba cu el pe aici. Pe el nu ştiu ce l-a apucat că de la el a pornit că el s-a dus să reclame. Nu mi-aş fi închipuit că poate să facă aşa ceva”, a spus una dintre vecinele familiei, citată de brasov.net.

Alți vecini, în schimb, au afirmat că soții se tot certau și, de mai multe ori, el a dat-o pe ea afară din casă.

„Anul trecut a fost scandal tot aşa că el o scosese pe ea afară din casă, nu a lăsat-o să intre, a venit Poliţia, a venit proprietarul. Au chemat şi pompierii să spargă uşa, dar până la urmă l-au chemat pe proprietar şi el a deschis până la urmă. Deci se certau des, el o scotea pe ea afară”, a povestestit o altă vecină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`