Brad furat din fața magazinului, în Dej. Femeia voia să economisească bani de Crăciun

Brad furat din fața magazinului, în Dej. Femeia voia să economisească bani de Crăciun
Sursa foto: captura video știrileprotv

O femeie a furat un brad alb artificial din fața unui magazin din Dej. Camerele de supraveghere au surprins-o pe hoață, iar proprietarul a publicat imaginile în speranța că cineva o va recunoaște și îl va ajuta să o prindă. Și copilul ei se afla la fața locului și o aștepta pe mama lui să vină cu „prada”.

Brad furat de față cu mai multe persoane

O femeie din Dej a vrut să economiesească bani pentru bradul de Crăciun, drept pentru care a pus în acțiune planul de a fura unul din fața unui magazin din oraș, chiar dacă la fața locului erau mai multe persoane, informează știrileprotv.

Femeia a admirat bradul preț de câteva clipe și s-a hotărât că acela este alesul. Astfel că, l-a prins, l-a smuls și a plecat cu el, chiar dacă pe drum a mai pierdut câteva bucați din el, pentru că s-a dezmembrat.

A pierdut bucăți din brad, dar nu s-a lăsat păgubașă

Dar, a dus planul până la capăt, s-a întord după bucățile lipsă, s-a dus la copilul său care o aștepta, apoi au fugit amândoi.

Proprietarul magazinului a publicat imaginile suprinse pe camerele de supraveghere în speranța că cineva o va recunoaște pa hoață, pentru a-și recupera prejudiciul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`