Brad de Crăciun împodobit, livrat direct acasă. Cât ajunge să coste un astfel de serviciu

Brad de Crăciun împodobit, livrat direct acasă. Cât ajunge să coste un astfel de serviciu
Sursa Foto: Flickr.com

Odată cu venirea lunii decembrie a început și goana după brazi, însă pentru cei care se simt depășiți de pregătirile pentru Crăciun, pot comanda un brad gata împodobit.

Cei care vor un brad gata împodobit au la dispoziție mai multe opțiuni

Se pare că anul acesta există opțiuni pentru toate gusturile. Prețurile ajung și la 5.000 de lei, însă există și posibilitatea închirierii unui brad pentru 30 de zile, la jumătate de preț.

„Putem să ducem bradul exact așa cum clientul îl găsește în magazin sau putem să-l personalizăm în funcție de fiecare client, de ce își dorește. Foarte bine apreciați au fost păunii, penele de păun și bufnițele”, a declarat Ionela Vasile, administratorul unui magazin de accesorii, potrivit stirileprotv.ro.

Prețurile brazilor gata împodobiți pornesc de la 200 de lei până la 3.500 de lei. De exemplu, unul de doi metri, cu 600 de leduri și 200 de accesorii, ajunge și la 5.000 de lei.

Românii își pot alege bradul gata aranjat dintr-un magazin sau se pot sfătui cu designerii, care sunt dispuși să-l decoreze și cu globurile de acasă. Acest serviciul costă de la 1.000 de lei în sus.

„Avem clienți care au materiale strânse, decorațiuni, pe parcursul anilor, și țin la ele. Avem clienți care nici nu sunt acasă și când vin acasă găsesc totul montat, genul acesta este patru mii de lei. Pampasul, păunul și tot felul de obiecte care duc și cu gândul la natură, s-a schimbat acel brad tradițional de crăciun, cu roșu și verde”, a spus Marius Lupu, designer.

De asemenea, și florăriile vând brazi gata împodobiți, iar unele dintre ele îi și închiriază. Astfel, un brad artificial decorat complet poate fi închiriat 30 de zile cu 2.500 de lei. Cei foarte înalți ajung și la 13.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`