”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular
Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de miercuri pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.
Invitatul a pregătit tzatziki molecular, folosind ca ingrediente iaurt și alginat de sodiu. Iaurtul de oaie se combină cu smântână, calciul din iaurt în combinație cu alginatul creează o sferă, iar măsurarea se face cu o lingură specială. Crusta este foarte sensibilă, preparatul fiind efemer, se asezonează cu ulei de măsline și sare neagră, aroma de usturoi se obține dintr-un spray.
Bucătăria moleculară este un experiment gastronomic ajung în restaurante. Ferran Adria fost unul dintre primii bucătari interesați. În bucătăria moleculară precizia este esențială.
”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular
#DIRECT_ONE_ti1ilr#