”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy
Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de marți pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.
Invitatul a pregătit căpșuni cu ciocalată albă și popping candy, folosing tehnici din bucătăria moleculară. Conform acestuia, căpșunile se potrivesc cel mai bine cu ciocolata alb, deoarece aceasta conține unt de cacao, lapte praf și zahăr. Bucătăria moleculară a fost inventată de un fizician și un chimist. Popping candy pe care invitatul l-a folosit este un zahăr impregnat cu dioxid de carbon, și care în efect cu saliva creează un efect supriză.
Preparatul este unul simplu și ușor de făcut dar cu gust, textură și senzație explozivă.
”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy
#DIRECT_ONE_sc1xyx#