Procurorul general, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Iași, în cazul fetiței abuzate de olandezul Johannes Visscher în 2016

Procurorul general, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Iași, în cazul fetiței abuzate de olandezul Johannes Visscher în 2016
Foto: Inquam Photos/ George Calin

Cazul olandezului pedofil se amplifică. Procurorul general Bogdan Licu trimite Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pentru a face verificări în cazul fetiței abuzate de Johannes Visscher în 2016, același bărbat care a omorât o copilă de 11 ani din Dâmbovița, scrie antena3.ro

Decizia vine la o zi după ce Parchetul General a preluat acest dosar. (Detalii AOCO)

Johannes Visscher, olandezul care ar fi ucis-o pe Mihaela, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, se pare că ar fi făcut o victimă şi la Iaşi. În urmă cu trei ani, individul ar fi agresat sexual o altă copilă, relatazăB1TV.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

Individul a stat la Iaşi, în 2016, în perioada 13 şi 16 iunie. Iar pe 15 iunie a ajuns in comuna Horleşti. A dat cateva ture prin sat si a intalnit o copila, pe atunci in varsta de 8 ani. Fata a plecat de acasa pana la magazin, vrand sa cumpere doua paini si un suc, iar olandezul s-ar fi apropiat cu masina de ea si ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat. Copila care avea in mana o sacosa, s-a urcat in masina olandezului crezand ca acesta vrea sa faca o fapta buna si ca o va lasa in fata casei in care locuieste. Nu s-a intamplat insa asta.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Individul a condus aproximativ doi kilometri pana la iesirea din sat, iar acolo, ar fi luat-o pe copila in brate si ar fi mangaiat-o in zonele intime. Speriata, fata a inceput sa tipe, iar în acel moment, agresorul s-a speriat probabil si a intors masina, lasand-o pe copila in fata casei. Pana sa fie adusa inapoi de agresor, parintii fetei aflasera deja ce s-a intamplat de la o vecina care a vazut cand micuta s-a urcat in masina necunoscutului.

Imediat, parintii fetei au sunat la 112 si au spus ca fiica lor a fost luata de un necunoscut din fata casei, însă pana sa ajunga politistii la locul indicat, copila s-a intors.

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Poliţiştii au demarat însă o anchetă la acea vreme, însă individul a rămas necunoscut până astăzi. Nici nu aveau cum să îl prindă. Pe 16 iunie,Johannes Visscherse urca într-un avion care pleca din Iaşi spre Viena.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`