Bobby Păunescu, semnal de alarmă despre „dușmanul din interior”: „Sunt oameni în instituții care duc pe față un război împotriva României” (VIDEO)

Bobby Păunescu, semnal de alarmă despre „dușmanul din interior”: „Sunt oameni în instituții care duc pe față un război împotriva României” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Bobby George Marius Păunescu

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a declarat că în instituții există oameni care poartă explicit „un război” împotriva României și că societatea nu mai poate asista impasibilă la această situație.

Bobby Păunescu: „Nu poți fi cetățean român atât timp cât ești asociat sau câștigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decât să jefuiască această țară”

„Toate măsurile și lucrurile care se întâmplă nu sunt neapărat specifice României. Inflația a crescut, acest lucru este în toată Europa. Toată lumea este lovită de creșterea prețurilor și va fi lovită de inflație pentru că a existat o perioadă de pandemie și au fost foarte multe cheltuieli”, a declarat Bobby Păunescu, duminică seară, la Talk B1 cu Dan Gabor.

Lucrurile au început să se dezechilibreze încă de acum un an și jumătate.

„Nu e vina Președintelui, nici a primului-ministru. De vină este dușmanul din interior, oamenii care sunt prea tare legați de companii, care timp de 30 de ani și-au dorit să țină România pe loc, să nu ne dezvoltăm. Acești, acești oameni, unul dintre ei e șef la un serviciu de informații de 18 ani, câștigau și bani”, a continuat Bobby Păunescu.

Lucrurile sunt mult mai grave, consideră președintele ARMIS.

„Nu poți fi cetățean român cât timp ești asociat sau câștigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decât să jefuiască această țară. Lucrurile acestea se vor rezolva la un moment dat. Oameni care băteau la Revoluție au fost trimiși zilele trecute la mitingul celor de la Asociația 21 Decembrie. Erau femei cu copii în brațe. Ce căutau ei acolo? Sunt oameni în instituții care duc pe față un război împotriva României. Lucrurile sunt mult mai grave. Ce va urma nu va putea fi oprit și va fi foarte benefic cetățenilor și României”, a mai spus el.

Bobby Păunescu a îndemnat la acțiune.

„Noi suntem deja cuceriți. Pozițiile-cheie, mai puțin primul-ministru, sunt… Noi nu trebuie să mai stăm static. Trebuie să trecem la acțiune unde știm clar că există companii care au legătură cu oligarhii ruși, maghiari. Cum fac Anglia, Germania. Ori suntem așa, ori așa! Trebuie făcut ceva!”, a subliniat Bobby Păunescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`