Banca Națională a României (BNR) a scos la licitație un contract pentru achiziția de pește proaspăt și congelat, fructe de mare și preparate din pește pentru restaurantele sale cu circuit închis. Valoarea maximală a contractului e de 4,21 milioane lei, cei mai mulți bani fiind alocați restaurantului-cantină de la sediul central din București – 3,1 milioane lei, informează Economedia.
BNR a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare maximală de 4,21 milioane lei pentru achiziția de pește, fructe de mare și preparate din pește pentru restaurantele sale cu circuit închis din sediul central, Cumpătu Sinaia și Păltiniș. Mai precis, Banca Națională vrea să aibă în restaurantele sale butterfish, calamar, cozi de creveți, crap proaspăt, creveţi decorticaţi, dorada, file anșoa, file de şalău, file de somon cu piele, icre negre și icre roșii.
Contractul se întinde pe doi ani și este finanțat din bugetul propriu.
Ofertele trebuie depuse până pe 24 mai. În departajarea lor, BNR va ține cont de livrarea de produse ecologice.
Banca Națională are specificații foarte clare trecute în caietul de sarcini. De exemplu:
1. Butterfish
2. Conserve de pește ton Iska sau echivalent (ton bucăți în ulei)