BMW-urile cumpărate de MAI de la prietenul președintelui Klaus Iohannis ar fi început deja să se strice. Ștefan Etveș: „Ar trebui Parchetul European să vină în România, să bată pe la ușile Ministerului de Interne” (VIDEO)

BMW-urile cumpărate de MAI de la prietenul președintelui Klaus Iohannis ar fi început deja să se strice. Ștefan Etveș: Ar trebui Parchetul European să vină în România, să bată pe la ușile Ministerului de Interne (VIDEO)
Foto: G4Media

Jurnalistul Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii “Drumurile noastre”, a dezvăluit în emisiunea News Pass, cu Laura Chiriac, faptul că cele 600 de BMW-uri cumpărate de MAI de la prietenul președintelui Klasu Iohannis au început deja să se strice. Potrivit acestuia, în service-urile BMW din Capitală au putut fi văzute autoturisme de Poliție care au sosit în țară în luna martie:

Noi dezvăluiri despre aciziția celor 600 de BMW-uri de la prietenul lui Klaus Iohannis

„În contextul de față ar trebui să se știe că au început să se strice BMW-urile. S-au cumpărat 600 de BMW-uri. Primele BMW-uri care au venit în luna martie au început să se strice, să se defecteze. Am văzut în Capitală, la sediul BMW, mașini de poliție cu probleme. Noi cumpăram BMW-uri noi cu probleme?!”.

Întrebat dacă ar trebui să existe consecințe după ce autoturismele au început săs e strice după câteva luni, Ștefan Etveș a răspuns:

„Ar fi trebuit. Ar trebui Parchetul European să vină în România, să bată pe la ușile Ministerului de Interne să întrebe ce s-a întâmplat, de ce cumpărăm BMW-uri cu probleme, în contextul în care sunt șanse să spună BMW acum că au chemat anumite mașini pentru revizie, pentru a schimba uleiul, pentru anumite mici probleme, dar am văzut în curtea acestei companii mașini BMW de poliție cu probleme”.

Declarațiile jurnalistului au fost făcute în contextul în care liderul USR, Cătălin Drulă, a spus marți într-o conferință de presă că fostul ministru de Interne, Lucian Bode, „nu vrea să dea ochii cu justiția”.

„Acesta este și motivul pentru care nici dumnealui și nici domnul Predoiu, care îl apără, și am aici și răspunsul domnului Predoiu, nu au cerut de la Uniunea Europeană niciun ban pentru această achiziție. Ne spune domnul Predoiu că s-au livrat 288 de mașini, 288 de autospeciale, cum le spun dumnealor, 270 au fost și plătite, 52 de milioane de lei. Câți bani au fost ceruți până astăzi? Zero”, a declarat Cătălin Drulă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`