Black Friday 2023 la vacanțe. Cât costă un sejur de 7 zile în Thailanda la ofertă specială?

Black Friday 2023 la vacanțe. Cât costă un sejur de 7 zile în Thailanda la ofertă specială?
Foto: Pixabey

Black Friday a început cu oferte diverse și accesibile pentru toată lumea. Retailerii au înțeles că oamenii cumpără mult în această perioadă și au extins gama de produse și reduceri, acoperind gadgeturi, vacanțe și cărți.

Black Friday 2023: Cât costă un sejur de 7 zile în Thailanda, la ofertă

Dacă nu am stabilit încă destinația pentru vacanța de iarnă, putem să facem o rezervare prealabilă pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, scrie Observator News.

Din România avem mai multe chartere, către destinaţii calde, Dubai, Egipt, Mombassa, Kenya, Maldive, Thailanda. Tarifele pentru Egipt încep de la 299 de euro de persoană pentru un hotel de 4 stele cu all inclusive, pentru Omman, 500 de euro de persoană, pentru destinaţii mai îndepărtate, cum este Thailanda, 999 de euro de persoană, 7 zile de cazare, bilet de avion cu toate taxele incluse, a declarat Cosmin Marinof, director agenţie de turism.

Ce destinaţii româneşti sunt căutate

Destinațiile din România sunt foarte căutate în perioada sărbătorilor.

Vor putea merge şi pe zona de nord, Maramureş, unde tarifele pornesc de la 1500 de lei de persoană pentru  un sejur de trei nopţi cu masă festivă inclusă. În zona Prahovei, un hotel de 4 stele, ar fi undeva la 2500-3000 de lei cu mesele incluse”, a declarat Ana Voican, manager agenţie de turism.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`