Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Media Galaxy

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Media Galaxy

A mai rămas puțin până laBlack Friday2020, cunoscut și sub numele de ”Vinerea neagră”a prețurilor. Conform tradiției americane, Black Friday 2020 este celebrată în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), însă magazinele din România s-au adaptat, extinzând perioada de reduceri pe mai multe zile.

La Media Galaxy, startul reducerilor se va da de joi, 29 octombrie.

Cele mai mari reduceri de Black Friday 2020 de pe Media Galaxy

Printre produsele la care magazinele online oferă reduceri se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope.

Ca în fiecare an, cele mai vânate produse vor fi electrocasnicele, mari sau mici. Fie că îți dorești un televizor mai mare, un laptop mai performant, o mașină de spălat mai silențioasă sau un robot de bucătărie mai puternic, la Black Friday 2020 poți găsi produsul dorit la un preț special.

De Black Friday, Media Galaxy vine în întâmpinarea clienților cu cele mai râvnite produse ale anului, abordând o gamă diversificată de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia precum:TV led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, telefonie mobilă, jocuri.

Anul acesta, Media Galaxy promite până la 50% reducere la electrocasnice mari și produse de home confort, la fel și pentru electrocasnicele mici.

Televizoarele, produsele auto-video și gaming vor fi reduse cu până la 25%, în vreme ce laptopurile, sistemele PC, monitoarele și imprimantele pot fi achiziționate cu o reducere de până la jumătate de preț.

Telefoanele, tabletele și smartwatch-urile vor beneficia de un discount de până la 25%, iar anvelopele de iarnă vor fi mai ieftine cu până la 37%. Apa, cafeaua și băuturile alcoolice vor fi și ele reduse, cu până la 50%.

Ghid de cumpărături Media Galaxy pentru Black Friday 2020

Pentru a veni în ajutorul clienților cu sfaturi utile și pentru a evita supra-aglomerarea site-ului și a sistemului de procesare a comenzilor, Media Galaxy vine în ajutorul acestora cu un mic ghid de cumpărături pentru Black Friday:

– Creează o listă cu ceea ce vrei să cumperi. Salvează din timp linkurile produselor pe care vrei să le achiziționezi.

– Fă-ți cont din timp pe site-ul oficial Media Galaxy. Trebuie să introduci informațiile personale necesare pentru livrare, precum numele, datele tale de contact, adresă de facturare, adresă de livrare a produselor.

– Poți alege plata produselor în numerar, pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate și timpul de procesare va fi mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`