Bistrița: Bătrân ucis de o ambulanță care circula fără semnale

Bistrița: Bătrân ucis de o ambulanță care circula fără semnale
Sursa foto: Captură YT

Tragedie pe DN 17 în Bistrița-Năsăud, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un bătrân a fost spulberat de o ambulanță care circula fără semnale acustice și luminoase.

Accidentul rutier a avut loc în cartierul Viişoara, din oraşul Bistriţa. Fără să se asigure, bătrânul a trecut strada, deşi în zonă nu există o trecere de pietoni. Pentru că era deja întuneric, bărbatul nici nu a apucat să observe ambulanţa care nu avea semnalele sonore şi luminoase pornite. Impactul a fost devastator. Pietonul a fost proiectat pe carosabil. Acesta nu a avut nicio şansă la viaţă, după ce a fost izbit în plin de ambulanţă. Impactul a fost atât de puternic, încât bătrânul de 64 de ani a fost proiectat pur şi simplu la câţiva metri distanţă.

Speriaţi de bubuitură, oamenii au dat alarma. Martori la tragedie, vecinii susţin că o parte de vină o poartă şi şoferul autospecialei pentru că nu ar fi încetinit. La faţa locului au fost solicitate mai multe echipaje de intervenţie. Deşi medicii s-au chinuit minute în şir să-l salveze pe bărbat, acesta a decedat imediat ce a ajuns la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidentul are loc vine la nici o săptămâna după ce o altă ambulanță a ajuns într-un cap de pod în urma unei depășiri, chiar la câțiva kilometri distanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`