DOAMNE LĂIKUIEȘTE! ‘Slujitorii sfintelor altare pot aminti şi îndemna în diferite cuvântări la interacţionarea cu pagina de Facebook’

DOAMNE LĂIKUIEȘTE! 'Slujitorii sfintelor altare pot aminti şi îndemna în diferite cuvântări la interacţionarea cu pagina de Facebook'

Biserica Ortodoxă vrea să țină pasul cu tehnologia, astfel că Patriarhia recomandă preoților să creeze pagină de Facebook pentru parohie și să amintească în “diferite cuvântări” de beneficiul interacțiunii online cu lăcașele de cult.

“În mod ocazional, dacă contextul permite, slujitorii sfintelor altare pot aminti şi îndemna în diferite cuvântări la interacţionarea cu pagina de Facebook parohiei.

TRAGEDIA MOMENTULUI! ADIO, MAESTRE! LUMEA ESTE MAI SĂRACĂ FĂRĂ EL…

Pagina parohială de Facebook poate intra foarte uşor în atenţia utilizatorilor şi dacă este vizibilă la avizierul bisericii.

În ajutorul promovării paginii vine şi Facebook Wi-Fi. Se poate apela la această funcţie pentru a veni în ajutorul celor care vor să navigheze pe internet și, implicit, de a promova comunitatea.

Este nevoie de un router amplasat în apropierea bisericii şi configurat așa cum transmit administratorii Facebook.

CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT CU CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ! FANII „CIOCÂRLIEI” SUNT ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Practic, rețeaua wireless cu denumirea parohiei va deveni vizibilă, iar cei interesaţi de a naviga gratuit pe internet se vor putea conecta. Ei vor avea posibilitatea de a interacționa cu pagina parohiei care le va apărea prima în sugestiile de vizite”, transmite Patriarhia prin intermediul site-ului basilica.ro.

De asemenea, se recomandă această metodă de promovare “numai după ce administratorul paginii s-a asigurat că există un conţinut de calitate.”

“Un alt avantaj al „viului grai” constă în solicitatea de feedback onest şi constructiv care să ajute la dezvoltarea paginii parohiale”, mai spune Patriarhia.

BOALA DE CARE SUFERĂ GABRIELA CRISTEA. TAVI CLONDA A AFLAT DE PE INTERNET: ”AM NEVOIE URGENT DE UN…”

Și strategia de promovare de nu se oprește aici. Patriarhia anunță că se vor crea și conturi de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`