Bilete gratis de avion de Ziua Copilului. Compania aeriană care le oferă beneficii celor mici

Bilete gratis de avion de Ziua Copilului. Compania aeriană care le oferă beneficii celor mici
sursa foto: Facebook

Compania TAROM își deschide porțile cu ocazia Zilei Copilului și oferă acces copiiilor în cabina de pilotaj. În plus, în aceeași zi, părinți pot cumpăra bilete gratuite pentru cei mici.

Ziua Porților Deschise la TAROM

Ziua Porților Deschise se va desfășura în incita Hangarului TAROM. Intrarea este liberă și doritorii sunt așteptăți în intervalul 10.00-16.00, conform Ziare.com.

Copiii vor putea vizita o aeronavă, vor putea face fotografii în interiorul ei, chiar și în cabina de pilotaj. Se vor putea întâlni cu piloții, cu însoțitorii de zbor care le vor răspunde la orice curiozitate.

Bilete gratuite de avion pentru cei mici

Copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte de bilete gratuite achiziționate până în data de 1 iunie 2024, indiferent de perioada călătoriei. Gratuitatea se aplică doar copiiilor însoțiți de un adult.

De asemenea, compania TAROM va pregăti un ghișeu special prin intermediul căruia cei mici vor putea interacționa cu agentul care efectuează check-in-ul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:44 - Simonis (PSD), pe B1 TV: Avem atâtea probleme și PNL nu are altceva mai bun de discutat decât despre viitorul lui Iohannis. Liberalii sunt cei care și-au încălcat promisiunile. Rareș Bogdan să gândească înainte să vorbească (VIDEO)
10:44 - Accident grav în Teleorman. Un tânăr a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod
10:42 - Hotelierii bulgari se plâng că nu mai au destui turiști nici de pe „piețele sigure” ca România
10:35 - Directorul Departamentului pentru situații de Urgență de la Apele Române, despre pericolul viiturii de pe Dunăre. În ce condiții s-ar putea inunda Bucureștiul?
10:35 - Donald Trump ar fi fost informat de serviciile secrete americane „cu privire la amenințări reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina”
10:24 - Ce gest a făcut regele Charles pentu o bătrânică de 87 de ani. „A fost încântat”
10:11 - Siegfried Mureșan: Marcel Ciolacu a blocat absorbția de fonduri europene. Blocajul absorbției este strict o problemă de voință politică, nu de capacitate instituțională
10:09 - Cozma (PNL): Suntem într-o situație economică și financiară dezastruoasă pentru că Ciolacu nu se pricepe. Chiar el a recunoscut că face meditații. Practic, se califică la locul de muncă (VIDEO)
10:06 - Donald Trump Jr. La București: ”Sunt multe oportunițăti de afaceri în România. Sunt lucruri care nu se vor mai întâmpla vreodată în SUA”
09:53 - O vrăjitoare din București a fost prinsă de polițiști. Ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro