Bihorean reținut după ce a împușcat câinele unui consătean. Nu avea autorizație pentru armă

Bihorean reținut după ce a împușcat câinele unui consătean. Nu avea autorizație pentru armă
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Delani, din Bihor, a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și uz de armă letală fără drept. Acesta este acuzat că la data de 9 februarie, în jurul orei 10:40, a împușcat, letal, câinele unui localnic, în timp ce se afla pe stradă, în fața locuinței.

B[rbat reținut, după ce a împușcat câinele unui vecin

“La fața locului, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat corpul neînsuflețit al unui câine, de talie mare, care a fost ridicat și transportat la D.S.V.S.A. Bihor, în vederea efectuării unei constatări sanitar – veterinare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef, Alina Fărcuța, potrivit presei locale.

Arma folosită, deținută legal, a fost ridicată de polițiștii în vederea cercetărilor.

La finalizarea percheziției domiciliare, efectuată în cursul zilei de 14 februarie, bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului, pentru audieri, iar ulterior, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 15 februarie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`