Bihor: Explozie puternică într-un bloc din Ștei. Au fost afectate 10 locuințe. Pompierii au găsit un cadavru în descompunere

Bihor: Explozie puternică într-un bloc din Ștei. Au fost afectate 10 locuințe. Pompierii au găsit un cadavru în descompunere
captura video

O explozie puternică a avut loc vineri, la un bloc, în localitatea bihoreană Ștei. Explozia s-a produs la etajul 4, într-o garsonieră, scrie ebihoreanul.ro. b1Când au sosit la fața locului, pompierii militari au găsit o persoană rănită, iar într-un alt apartament un cadavru în descompunere. Cauza incidentului ar fi o butelie de gaz.

„Explozia nu a fost urmată de incendiu însăsuflul a afectat 10 locuinţe din bloc”, a declarat, pentruBihoreanul, Camelia Roşca.

Totodată, în urma exploziei o persoană a fost rănită.Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani care a suferitarsuri la membrele superioare şi căile respiratorii. „Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au fost transportate la Spitalul din Ştei.

De asemenea, pompierii au verificat toate locuinţele din bloc, găsind într-unul din apartamente un cadavruîntr-o stare avansată de descompunere. „Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia”, a mai explicat Roşca.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`